Fudbal

Donaruma odbio najveći klub na svijetu

Mladi golman Milana bio je gost u jednoj popularnoj TV emisiji, pa je tako dao nekoliko interesantnih odgovora o svojoj karijeri.
Donaruma odbio najveći klub na svijetu
Portal AnalitikaIzvor

Đanluiđi Donaruma je početkom ljeta podigrao veliku prašinu u Italiji, zajedno sa svojim agentom Minom Rajolom dugo je zavlačio Milan, kada je produžavanje ugovora bilo u pitanju, pa je čak i odbio prvu ponudu "Rosonera".

To je napravilo pravi haos na Apeninima, čitava Italija ga je prozvala izdajnikom, da bi na kraju mladi Donaruma popustio. Njegovi roditelji su morali da reaguju kod tvrdoglavog Rajole, ali sve se ipak dobro završilo.

Điđo je potpisao produžetak saradnje sa klubom sa "San Sira", iako su za njegove usluge interesovanje pokazali Real Madrid, Juventus, Mančester Junajted, Siti, PSŽ.

On je gostujući na televiziji objasnio da je odbio Real kako bi produžio ugovor sa klubom u kojem je ponikao.

"To je bila najbolja stvar koju sam mogao da uradim. Mislio sam da bi bilo fer da ostanem, ovdje se osjećam kao kod kuće i vjerovao sam da je to bio pravi izbor", izjavio je Donaruma.

On je dodao i u koja dva kluba se nikada ne bi preselio.

"Ukoliko Juve bude zvao u budućnosti, reći ću ne. Imam još četiri godine ugovora sa Milanom i ne, nikada neću otići ni u Inter", dodao je mladi Italijan.

Portal Analitika