Crna hronika

Pavlović: Šokirana sam, moj jedini grijeh je rad u kancelariji PZP-a

Funkcionerka DF-a Iva Pavlović kazala je večeras novinarima da je šokirana, te da je njen jedini grijeh što je radila nekoliko godina u kancelariji PZP-a.
Pavlović: Šokirana sam, moj jedini grijeh je rad u kancelariji PZP-a
Portal AnalitikaIzvor

„Ponosna sam na to što sam bila dio DF-a, što sam bila saborac hrabrim, časnim i poštenim ljudima. Ja sam se cijelog svog života borila za Crnu Goru. Danas sam se osjećala poraženo kada su me kao kriminalca uveli u salu tužiteljke. Vidjela sam i tendenciozne napise na portalima, jer lisice mi nijesu stavili samo su me saslušali. Kako će to imati uticaj na moj dalji poslovni angažman to ćemo vidjeti. Šokirana sam“, kazala je Pavlović, nakon što je puštena da se brani sa slobode.

„Ovo je neka vrsta specijalnog rata. Da li je neko procijenio da sam ja ta koju treba pikirati, lomiti…mislim da su se prevarili jer ono što koristim u svojoj odbrani je samo istina. Mislim da je jedini grijeh činjenica da sam radila četiri godine u kancelariji PZP-a. Ponosim se tim i nemam čega da se stidim, jer je sve bilo časno, moje plate su isplaćivane isključivo preko računa“, poručila je Pavlović, koja je saslušana u Tužilaštvu.

Ona se tereti za pranje novca u okviru istrage Specijalnog tužilaštva. Foto:IN4S

Portal Analitika