Zanimljivosti

Iz prihvatilišta za životinje: Tuđe nećemo, svoje ne damo

Prihvatilište za životinje, koje se nalazi na 18 kilometara od centra Podgorice, počelo je sa radom još 2005. godine. Ovo prihvatilište, zapravo, osnovano je kako bi pomoglo u oporavku divljih životinja, te njihovom vraćanju u prirodu.
Iz prihvatilišta za životinje: Tuđe nećemo, svoje ne damo
Portal AnalitikaIzvor

Doduše, na ovom imanju, bar kako se to navodi u opisu društva, ostaju trajno da žive zaplijenjene zaštićene vrste životinja ili životinje koje više nijesu sposobne da žive samostalno u prirodi.

Ipak, prema jednoj epizodi sa imanja, neke od divljih životinja su ovo prihvatilište, te imanje na kojem žive, izgleda shvatile kao svoj dom, te se i zaštitnički odnose prema toj teritoriji.

U svakoj slučaju, dvije radoznale djevojke koje su poželjele da se druže sa nojevima, upoznale su i tu stranu priče o divljim životinjama. Tek, prema snimku, ne zna se ko se koga više uplašio. A nojevi samo krenuli u odbranu svoje teritorije...

Na kraju, sve se dobro završilo, a malo i komičan snimak koji je nastao se može smatrati podsjetnikom da divljim životinjama, ipak, prilazimo s oprezom i uvažavanjem. 

 </p>

Ž.V.

Portal Analitika