Društvo

Predsjednik Vujanović čestitao Dan opštine Žabljak

“Građanima i građankama Žabljaka, odbornicima i odbornicama, predsjedniku Skupštine, gospodinu Vidoju Tomčiću i predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću, čestitam Dan opštine Žabljak. Istovremeno izražavam žaljenje što zbog međunarodnih obaveza neću biti u prilici da prisustvujem Svečanoj sjednici povodom praznika vaše Opštine.
Predsjednik Vujanović čestitao Dan opštine Žabljak
Portal AnalitikaIzvor

Očekujem da će Žabljak, u skladu sa tradicionalnom privrženošću naših ljudi napretku svog kraja, ličnim inicijativama i sveobuhvatnom saradnjom lokalne uprave i Vlade Crne Gore doprinijeti  daljem  ravnomjernom regionalniom razvoju. Na to će svakako uticati  realizacija potencijala kojima raspolaže Opština Žabljak u oblasti turizma, proizvodnje hrane, ali i daljeg razvoja infrastrukture – kao dodatne motivacije za domaće preduzetništvo i potencijalna strana ulaganja . Vjerujem u opredijeljenost da održivom valorizacijom izvanrednih ambijentalnih vrijednosti stvorimo  uslove za otvaranje novih radnih mjesta i nastavimo sa predanim naporima na planu dostizanja višeg nivoa kvaliteta života građana Žabljaka i Crne Gore u cjelini.

U to ime još jednom Vam čestitam Dan opštine i srdačno Vas pozdravljam,” navodi se u čestitki predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića.

Portal Analitika