Politika

Puletić: Moja porodica i ja smo u Novoj od osnivanja

Funkcionerka Nove Srpske Demokratije i odbornica Demokratskog fronta u Skupštini opštine Kolašin Katarina Puletić je reagovala na tekst koji je Portal Analitika prenijeo iz Pobjede tekst "Puletić svađa Kneževića i Mandića". Reagovanje prenosimo integralno:
Puletić: Moja porodica i ja smo u Novoj od osnivanja
Portal AnalitikaIzvor

"Nejasno mi je zbog čega je novinar ,,Pobjede'', koji me je kontaktirao sa veoma čudnim pitanjima vezano za moj izbor u predsjedništvo NSD, izostavio da prenese sve ono što sam mu kazala – da sam član Nove srpske demokratije, a poznato mu je da sam na skupštini opštinskog odbora izabrana za člana OO NSD u Kolašinu, i da sam odbornik DF-a sa kvote DNP-a. U NSD-u je, od njenog osnivanja, i čitava moja porodica, a i ranije smo bili u SNS-u. Čak je i moja majka ostala bez posla zbog otvorene podrške Andriji Mandiću na predsjedničkim izborima 2008. godine. Na kvoti DNP-a se nalazim dogovorom između te stranke i NSD-a, a sve u okviru koalicije DF koja u Kolašinu djeluje jedinstveno. Primjera radi, na osnovu dogovora unutar DF na kvoti PZP-a na lokalnim izborima se nalazio i Boro Vuković koji je visoki funkcioner NSD.

Dakle, situacija je potpuno jasna, osim za one zlonamjerne koji pokušavaju da podvale DF-u i da izmisle neke nesuglasice. NSD i DNP niko ne može posvađati, DF u Kolašinu i Crnoj Gori djeluje složno, snažno i odlučno, na veliku žalost režima i njegovih medija. Lično imam veliko poštovanje prema predsjedniku DNP Milanu Kneževiću i njegovoj stranci, koji se nalazi u montiranom sudskom procesu zajedno sa mojim predsjednikom Andrijom Mandićem.

Veoma sam radosna što sam izabrana u predsjedništvo NSD jer je to velika čast ne samo za mene i moju porodicu, nego i za moj matični odbor iz Kolašina i čitavi kolašinski DF. Naša stranka je simbol otpora diktatorskom režimu, politički predstavnik i zaštitnik srpskog naroda u Crnoj Gori. Kao takva, jasno je zašto smeta onima koji vladaju represijom i torturom, i pokušavaju da sprovedu nasilnu asimiliciju srpskog naroda", saopštila je Puletić.

Portal Analitika