CEDIS

CEDIS: Radovi na mreži u devet opština

Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: Radovi na mreži u devet opština
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će brojila biti ugrađivana na području Mahale i Golubovaca, a Bijelom Polju na lokacijama Gubavač, Bijedići, Rodijelja, Njegnjevo i kod muzeja. Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

Zbog radova, u Podgorici će bez struje od osam sati i 30 minuta do 17 sati ostati dio Ulice Bratstva i jedinstva (zgrada EI Niša), od devet do 11 sati Dom dzravlja u Golubovcima, Opština Golubovci i dio Anova, a od devet sati i 30 minuta do 16 sati Lijeva rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice. Bez struje će od devet do 13 sati biti Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići, a do devet do 15 sati dio Ulice Milana Raičkovića (zgrade i naselje oko njih).

U Ulcinju će bez napajanja električnom energijom od osam do 14 sati biti Lisna Bori i Tahirovići.

Na Cetinju će bez struje od deset do 12 sati biti Paprati, Gornič, Bjeloši, Duge njive, Presjeka, Ivanova korita, Bostur, Dolovi i Lovćen, a od devet do 16 sati Njeguši i Žanjev do.

U Mojkovcu će bez napajanja električnom energijom, od deset do 14 sati i 30 minuta biti Uloševina, a u Bijelom Polju od devet do 14 sati i 30 minuta Kukulje.

Na području Kolašina, bez struje će od devet do 14 sati biti Lugovi, a od deset do 14 sati Bulje.

U Beranama će bez napajanja električnom energijom od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta biti Veliđe, a od sedam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Marsenića Rijeka i Šekular.

Bez struje će u Andrijevici od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta biti Božiće.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje je u Petnjici biti Bor, a u Rožajama Fejzići.

Na Žabljaku će bez struje od devet do 15 sati biti Tmajevci, Tepačko polje, Meždo, Borje, Šumanovac, Minkovići i Hotel „Polar Star“.

U Kotoru će bez napajanja električnom energijom od devet do 11 sati ostati Zagora i Krimovica.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika