Politika

Demokrate: Stanišić nam prijetio bacanjem bombe po nalogu Markovića i Veljovića

Nepuna 24 časa nakon jučerašnjeg napada Radoja Markovića, premijerovog rođenog brata, na naše predstavnike mladih, danas oko 15 časova predsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, generalni sekretar i poslanik Boris Bogdanović i jedan dio članova Opštinskog odbora Demokrata Mojkovac bili su predmet brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, aktiviste Demokratske partije socijalista Mojkovac i bezbjednosno interesantnog lica, navode iz te stranke.
Demokrate: Stanišić nam prijetio bacanjem bombe po nalogu Markovića i Veljovića
Portal AnalitikaIzvor

Oni kažu da se time nastavljaju napadi DPS-a na Demokratsku Crnu Goru.

- Pomenuti Stanišić, koji se zaustavio u blizini prostorija Demokrata u Mojkovcu i iz džipa crne boje, marke „Land Rover Discovery 3“ najogavnijim psovkama obrušio na rukovodstvo Demokrata, izrekao je i prijetnju da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu. O ovom događaju je zabilježen video snimak. Podsjećamo da je Goran Stanišić (36), presudom Višeg suda u Bijelom Polju, decembra prošle godine osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora, zbog pokušaja ubistva u prekoračenju nužne odbrane u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja. Imajući u vidu sve navedeno, postoji osnovana sumnja da je pomenuto lice izbjeglo izdržavanje naznačene kazne zatvora - saopštile su Demokrate.

U prilog tome oni navode kako se u istom automobilu sa Stanišićem nalazio bratanić Veselina Veljovića i sin načelnika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac.

- Pametnome dosta da izvede određene zdravorazumske zaključke. Nakon ovih informacija, da li iko više ima dilemu da je brat premijera Markovića, upravo u dogovoru sa predsjednikom Vlade, prijetio da će pobiti mlade Demokrate i da li iko više ima dilemu da je Stanišić, po nalogu Duška Markovića i Veselina Veljovića, prijetio da će baciti bombu na prostorije Demokratske Crne Gore u Mojkovcu? S obzirom na incidente i napade organizovanog kriminala na Demokrate u predvečerje lokalnih izbora u Herceg Novom, posle prijetnji Savjeta mladih DPS Kotor da će linčovati predsjednika Opštine Kotor, nakon komentara aktiviste DPS-a da treba da završimo u kreču kao Stambolić, te nakon ovih posljednjih prijetnji od strane braće Marković da će nas sve pobiti i Stanišića da će baciti bombu na naše prostorije u Mojkovcu, Demokrate će sjutra, iz razloga što je bezbjednost naših članova i funkcionera očigledno ugrožena, podnijeti krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu i obavijestiti sve relevantne institucije u zemlji i inostranstvu - zaključuju Demokrate u svom saopštenju.

Portal Analitika