Politika

DPS Mojkovac: Bečić se vodi onim da cilj opravdava sredstvo

Demokrate su samo još jednom potvrdile naše tvrdnje. Naime, njihovo interesovanje za Mojkovac i Mojkovčane nije ništa drugo nego borba za političku popularnost pojedinca koja je daleko od bilo kakvog vida brige za lokalno stanovništvo ne samo u Mojkovcu već i u cijeloj Crnoj Gori, reagovao je DPS Mojkovac na saopštenje Demokrata.
DPS Mojkovac: Bečić se vodi onim da cilj  opravdava sredstvo
Portal AnalitikaIzvor

„Bečić u pratnji Demokrata jasno se rukovodi devizom da cilj  opravdava sredstvo što je danas rezultiralo napadom na crnogorsku javnost netačnim tvrdnjama koje su trebale da stvore iskrivljenu sliku o stanju u Mojkovcu, a sve to radi sprovođenja njihove vrlo kompromitujuće propagande.

Pitamo se i mi, a i Mojkovčani da li naziv ove  kvazi nove političke partije da pripišemo sarkazmu ili jeftinoj šali? Navodne Demokrate,  negirajući sve što je demokratsko svojim postupcima javno krše osnovna ljudska prava i slobode, upadajući u tuđe privatne posjede, uznemiravajući građane,  narušavajući  pravo na privatnost pojedinca.Oni ne znaju za granice pa se služe raznim sredstvima uznemiravanja građana Mojkovca, među kojima su se našli i članovi porodice premijera g-dina Duška Markovića, naši ugledni članovi i simpatizeri.

 Iako su aktivisti Demokrata kulturno zamoljeni da napuste privatni posjed porodice Marković, isti su to odbili, nastavivši sa drskim ponašanjem da provociraju premijerovog brata pitanjima da li će glasati Demokrate na predstojećim izborima, koja su kulminirala pitanjem zašto premijerov brat ne želi da uzme njihovu člansku kartu? Nakon toga su se na iste te članove porodice  obrušili još provokativniji pozivi u neprimjerenim satima novinara,što je svojevrsni vid uznemiravanja bilo kog čovjeka.

Najobjektivnije posmatrano ovakvi postupci Demokrata mogu se protumačiti jedino kao beskrupulozne provokacije koje su  pokušali da saopštenjima, koja odavno imaju karakter žute štampe, preokrenu u svoju korist i sebe predstave kao žrtve.

Izdržali su Mojkovčani i Mojkovčanke i najezdu Demokrata koja je uslijedila u junu mjesecu, ali isto tako sve nas u Mojkovcu pamćenje odlično služi, pa se sjećamo da do poslednja dva dana, Bečića nije bilo ni u blizini Mojkovca, niti ga je interesovao taj isti Mojkovac o kom naprasno toliko brine.

Sjećaju se Mojkovčani i Mojkovčanke  defilea  Demokrata kroz Mojkovac  sa sve kesama koje nijesu uspjeli da podijele, pa su se vratili potcjenjujući još jednom lokalno stanovništvo u Mojkovcu.

Takođe, panika koja je među  Bečićevima redovima zavladala pomrsila im je konce pa su juče nastupili sa neutemeljenim optužbama upućenim mladima DPS-a Mojkovac. Kako to Bečiću da kada ti renoviraš škole i fotografišeš se u školskim učionicama nije zloupotreba u političke svrhe, a dijeljenje školskog pribora svim polaznicima prvog razreda preko noći postade ? Kako to Bečiću da tvoje kese koje javno pronosiš Mojkovcem ne predstavljaju zloupotrebu?

Opet Vas pitamo Aleksa Bečiću, ko su Vaši aktivisti iz Mojkovca i zašto umjesto Mojkovčana dovodite ljude sa strane koji ne znaju ni ulice u Mojkovcu a kamoli kakav je život u našem gradu? Očigledno da je najbolje da o  Demokratama i njihovim dometima u Mojkovcu govori upravo ova činjenica, jer su vrata mojkovačkih domova njima i prvog puta bila zatvorena, zato smo i očekivali ovakva usplahirena saopštenja Demokrata koja su ništa drugo do neuspješno hvatanje za slamku“, saopštio je DPS.

Portal Analitika