Marketing

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018. godinu

Na osnovu člana 31 Zakona o Prijestonici („Službeni list CG“, broj 51/17), PRIJESTONICA CETINJE daje na javnu raspravu NACRT PROGRAMA RAZVOJA PRIJESTONICE CETINJE ZA 2018. GODINU i upućuje JAVNI POZIV
Poziv za javnu raspravu o Nacrtu programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018. godinu
Portal AnalitikaIzvor

 

Građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, organima lokalne uprave, javnim službama čiji je osnivač Prijestonica, mjesnim zajednicama sa teritorije Prijestonice, državnim organima, jedinicama lokalne samouprave, strukovnim udruženjima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u proces javne rasprave i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Programa razvoja Prijestonice za 2018. godinu.

Predloge, sugestije i komentare mogu se dostaviti na adresu ul. Bajova br. 2, 81250 Cetinje, putem faxa na broj 041 231 755, kao i na e-mail adresu godisnjiprogram@cetinje.me.

Javna rasprava o Nacrtu Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018. godinu trajaće 10 dana od dana objavljivanja Javnog poziva na internet stranici Prijestonice.

Program javne rasprave i Nacrt Programa razvoja Prijestonice za 2018. godinu mogu se preuzeti na internet stranici Prijestonice. -align:justify'>Program javne rasprave i Nacrt Programa razvoja Prijestonice za 2018. godinu mogu se preuzeti na internet stranici Prijestonice.

 

 

 

Portal Analitika