Košarka

Tanjević: Dao bih reprezentaciju Radonjiću ili Ivanoviću

Selektor naših košarkaša Bogdan Tanjević najavio je da bi volio da ostane na klupi Crne Gore i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali i da bi mjesto na klupi mogao da mjesto prepusti i Dušku Ivanoviću ili Dejanu Radonjiću.
Tanjević: Dao bih reprezentaciju Radonjiću ili Ivanoviću
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorska ekspedicija jutros je iz Istanbula stigla u Podgoricu poslije eliminacije u osmini finala Eurobasketa od Letonije.

- Imam želju da nastavim, napravili smo selekciju. Međutim, dao bih Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću da nastave sa poslom. Mlađi su, imaju života, lakše bi ovo izgurali. Novembar i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo praktično su tu sjutra, a pitanje je ko će moći da igra - rekao je Tanjević.

Iskusni stručnjak potom se osvrnuo na jučerašnji meč sa Letonijom.

- Posljednja utakmica je kao čemer. Ne može a da ne ostavi traga kada se onako izgubi. Ipak, igračima ništa ne zamjeram, Letonija je bila dominantna. Nijesmo imali sreće, zapao nas je najteži rival u osmini finala - kazao je Tanjević.

Boša je ipak zadovoljan učinjenim na Eurobasketu.

- Igrali smo dosta dobro u grupi, mogli i da pobijedimo Hrvatsku.  Generalno, rezultat je zadovoljavajući i ja sam zadovoljan - zaključio je selektor Crne Gore.

Portal Analitika