Crna hronika

Tri rođaka uhapšena zbog pucnjave, za četvrtim se traga

Službenici Uprave policije MUP-a – Odeljenja bezbjednosti Rožeje lišili su slobode tri od četiri lica, inače krvna srodnika, za koja se sumnja da su upotrijebila vatreno oružije. Kako navode iz Uprave policije, upotrebom oružja jedno lice zadobilo je lake tjelesne povrede, a policija intenzivno traga za još jednom osobom.
Tri rođaka uhapšena zbog pucnjave, za četvrtim se traga
Portal AnalitikaIzvor

- Službenici OB Rožaje su juče oko 19 časova obaviješteni da je u naselju Zeleni u Rožajama, došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane A.H. (31) i S.H. (26), oba iz Rožaja, sa jedne strane i S.M. (33) i I.M. (53) iz Rožaja sa druge strane. Tom prilikom I.M. je zadobio povrede u predjelu stomaka. Ovom licu je ukazana medicinska pomoć i on je transportovan u Medicinski centar Berane i nalazi se van životne opasnosti. I.M. je zadobio lake tjelesne povrede. A.H. se udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu i službenici OB Rožaje intenzivno tragaju za njim. S.M, I.M. i S.H. su lišeni slobode. S.M. i S.H. se nalaze u policijskim prostorijama OB Rožaje, dok se I.M. nalazi pod policijskim nadzorom u Opštoj bolnici u Beranama, gdje je zadržan na liječenju - navode iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela. 

Portal Analitika