Crna hronika

Pucnjava na Zlatici: Ranjene dvije osobe, policija traga se za počiniocima

Rajko Grujić (31) i Miljan Zejak (32) ranjeni su u večerašnjoj pucnjavi koja se dogodila kod Park šume na Zlatici, saznaje Portal Analitika.
Pucnjava na Zlatici: Ranjene dvije osobe, policija traga se za počiniocima
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima Portala Analitika iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije, Grujić i Zejak su zadobili povrede u predjelu donjih ekstremiteta. Oni prevezeni Klinički centar Crne Gore gdje se i dalje nalaze. Jedan od njih je teže povrijeđen i smješten je na Odjeljenje intenzivne njege, ali su obojica van životne opasnosti.

- Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na pronalasku dva lica o kojima imaju saznanja od kojih je jedno, kako se sumnja, upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede M.Z. (32) i R.G. (31) iz Podgorice. Naime, večeras oko 20 časova je u naselju Zlatica u Podgorici, u blizini balon sale, nakon svađe M.Z. i R.G. sa dva lica, došlo do upotrebe oružja sa druge strane, kojom prilikom je više hitaca iz pištolja ispaljeno u pravcu M.Z. i R.G. M.Z. i R.G. su zadobili povrede u vidu prostrijelnih rana u predjelu donjih ekstremiteta. Druga dva lica su se udaljila sa lica mjesta. M.Z. i R.G. su hospitalizovani i prema informacijama kojima raspolažemo nalaze se van životne opasnosti - naveli su iz uprave policije. 

Dalje preciziraju kako su službenici CB Podgorica odmah po prijavi događaja došli na lice mjesta, gdje su pronašli pištolj iz kojeg je, kako se sumnja, pucano na M.Z. i R.G.

- Slijede dalje policijske mjere i radnje na pronalasku i lišenju slobode ova dva lica odnosno potpunom rasvjetljavanju događaja - kažu iz Uprave policije.

Portal Analitika