Marketing

BMW Bokokotorska regata u Porto Montenegru

VOLI Motors u saradnji sa Jahting klubom Porto Montenegro prvi put organizuje veliku BMW Bokokotorsku regatu, u nedjelju 10. septembra, tokom najvećeg nautičkog događaja na Mediteranu - MYBA Pop-Up Superyacht Show-a u tivatskoj marini.
BMW Bokokotorska regata u Porto Montenegru
Portal AnalitikaIzvor

 Jedrenje je način života u Boki Kotorskoj, i cilj ove regate je umrežavanje i sinergija svih zalivskih jedriličarskih klubova sa njihovim najmlađim članovima – BMW kao prvi automobilski brend koji je došao u nautičko naselje Porto Montenegro želi da bude aktivan učesnik lokalne zajednice s bogatim nautičkim nasljeđem, navodi se u saopštenju.

 Učesnici regate biće svi lokalni, bokeški jedriličarski klubovi, sa svojim mladim jedriličarima. Dodjela nagrada najboljim jedriličarima biće organizovana u nedjelju, 10.septembra na mulu 1 Porto Montenegra, gdje će predstavnik kompanije “Voli” uručiti jednu od nagrada.

 Preko 20 superjahti dužine između 25 i 70 metara, te više od stotinu brokera, kapetana, agenata i predstavnika jahting industrije iz cijelog svijeta potvrdili su svoj dolazak na treću ediciju ekskluzivnog nautičkog događaja MYBA Pop-Up Superyacht Show, od 8. do 10. septembra u Porto Montenegru, a ova BMW regata je jedan od segmenata u dimaničnoj agendi ovog atraktivnog nautičkog događaja.

 Jedriličarski klub PMYC nudi priliku svim prijavljenim timovima da prije regate probaju jedrenje na ovim jedrilicama i upoznaju kapacitete nove flote PMYC-a, sedam jedrilica J/70, dužine 7 metara.

To su prave sportske jedrilice, sa prednjim i glavnim jedrom i asimentričnim spinakerom od 45m2, lake za upravljanje, i idealne za jedrenje u akvatorijumu bokokotorskog zaliva.

Portal Analitika