Abiznis

Telekom: Povoljnosti za nove postpejd korisnike

Telekom je postojeću Max ponudu obogatio sa dodatnih 1000 minuta za razgovore ka svim mrežama koji se mogu iskoristiti u roku od šest mjeseci, kao i 100 GB interneta koji se mogu iskoristiti u roku od 12 mjeseci. Ponuda važi za nove korisnike Max tarife, kao i za postojeće korisnike koji produže ugovor, a traje od 7. septembra do 7. novembra 2017.
Telekom: Povoljnosti za nove postpejd korisnike
Portal AnalitikaIzvor

“Dodatnih 1000 minuta i 100 GB interneta važe u nacionalnom saobraćaju, uz ugovornu obavezu od minimum 12 mjeseci. Korisnici Max tarifa kojima je istekao ugovor dobijaju ove povoljnosti uz produženje ugovora na Max tarifu. Ponuda je dostupna i za korisnike koji su već pod ugovornom obavezom, ukoliko se odluče da pređu na veći Max paket”, navode iz Telekoma.

Osim novih povoljnosti, glavne prednosti koje Max paketi nude su neograničeni broj poziva u mreži, velik broj minuta i poruka ka svim mrežama u Crnoj Gori, gigabajti za surf po maksimalnoj brzini,  ali i omiljeni brojevi za dvosmjernu komunikaciju i zaštita od neželjenih internet troškova van paketa u zemlji i inostranstvu.

“Tako na primjer, u paketu Max 2.0 korisnika na raspolaganju ima 200 minuta i poruka ka svim mrežama, neograničene pozive u mreži i 2 GB interneta, 2 omiljena broja i zaštitu od neželjenih internet troškova u zemlji i inostranstvu, po cijeni od 15,90 eura mjesečno”, zaključuje se u saopštenju kompanije.

Portal Analitika