CEDIS

CEDIS: I danas isključenja struje zbog radova

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: I danas isključenja struje zbog radova
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će od devet do 12 sati bez struje ostati Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Roždec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

Od osam do devet sati u Danilovgradu će bez napajanja električnom energijom ostati Stanjevića Rupa, Lije i Ciglana, a od osam do 15 sati Dobri Do, Gostilje, Ržišta i Vukotica.

U Ulcinju će bez struje od osam do 14 sati i 30 minuta ostati selo Štodra.

Na Cetinju će od devet do 15 sati bez struje biti selo Dujeva, a od devet do 13 sati Oćevići, Zaćir, Dubova, Ćeklin, Strugari, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko Selo, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

U Herceg Novom će bez napajanja električnom energijom od osam do 15 sati ostati Stari Grad.

Na području Nikšića, bez struje će od devet do 15 sati biti Kočani i Miljanići.

U Plužinama će bez napajanja električnom energijom od osam do 19 sati ostati selo Zakamen, a od devet do 15 sati Crkvičko Polje, Kolo, Jerinići, Nikovići, Kneževići (Lijepi pod).

Bez struje će u Pljevljima od osam sati i 30 minuta do 15 sati ostati selo Vrulja, od osam do 14 sati ulica Nemanjina i zgrada GM1, a od osam do 15 sati sela Stajišta i Bjelibor.

U Šavniku će, od devet do 15 sati bez struje ostati selo Mljetičak.

Na Žabljaku će bez napajanja električnom energijom od osam sati i 30 minuta do 15 sati ostati Gomile, Planinica i Studenca.

U Bijelom Polju će bez struje od deset do 12 sati i 30 minuta ostati Crnča, Radulići, Godijevo, Sipanje, Ličine i Korita, a od devet do 14 sati i 30 minuta selo Majstorovina.

Na području Kolašina, bez struje će od deset do 16 sati ostati Cerovica, Jasenova, Liješnje, Ocka Gora, Međuriječje, Gornja Rovca, Mrtvo Duboko, Velje Duboko i Vlahovići.

Od osam sati i 30 minuta u Petnjici će bez struje ostati selo Gornja Vrbica, a u Rožajama selo Besnik.

U Beranama će bez struje od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta ostati selo Šekular, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta selo Štitari, a od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Lubnice, Vuča, Glavaca, Kurikuće i Jelovica. 

Portal Analitika