Politika

Radunović: Pustite lažne profile, lažne jahte i slična podmetanja

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović napisao je u nedjelju veče na svom Fejsbuk profilu kako su Demokrate već dale odgovor na njegovo nešto ranije postavljeno pitanje o tome ko je spreman da sa Frontom izađe na ulicu i protestuje sve dok se ne izbore za nove izbore.
Radunović: Pustite lažne profile, lažne jahte i slična podmetanja
Portal AnalitikaIzvor

Kao dodatak tom postu Radunović je objavio i print skrin četiri fotografije od kojih je jedna ona koju je 29. juna objavio generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanivić, a na kojoj se na jednoj jahti u Budvi nalazi Radunović u društvu lidera Nove Andrije Mandića.

Osim te, Radunović je postavio i svoju fotografiju nastalu na brdu Gorica, iznad koje piše „Sumrak u mom lijepom gradu. Ali je Gorica sve viša i viša“. Radunović je postavio i print skrin te fotografije koju je objavio izvjesni Mitar Kovačević.

Četvrta fotografija je takozvana „mim“ slika na kojoj se aludira na to što je tek nakon posjete potpredsjednika SAD Majka Pensa DF počeo da zagovara prekid bojkota parlamenta.

- DF prije posjete Majka Pensa: Pens dolazi da prevaspita građansku opoziciju i naredi povratak u Sinđin parlament. DF nedugo nakon posjete Pensa: Bojkot izgubio smisao. Izdaja: DF se vraća u parlament – navedeno je na toj slici.

59radunovic

- Čim sam pitao za spremnost da se pridruže DF-u u protestima ili nekoj drugoj aktivnosti (po vlastitoj želji), kako bismo pored bojkota, dodatno pritisli režim, krenula je nova akcija u stilu Informera. Pored najnovijeg podmetanja (ovo sa dvije iste slike) i ujedno najinfantilnijeg, podsjetiću vas i na distribuiranje od strane poslanika DCG fotografija sa broda zajedničkog prijatelja, za koji je insinuirano da je Andrijin ili moj, kao i na još jedno od danas – naveo je Radunović na Fejsbuk postu iznad tih fotografija.

- Na ulice s narodom, momci! Ne treba da se bojite. Bićemo zajedno. Pustite lažne profile, lažne jahte i slična podmetanja – dodao je Radunović. U komentarima na taj Radunovićev post navodi se kako su Demokrate „istureno odeljenje fašista u CG“, „samo me interesuje koja budala može da glasa Bečića koji ne zna kojim jezikom govori i u koju crkvu ulazi. Postaće ko partija Darka Pajovića“.

 „To su carevi tragikomike. Nikad ništa konkretno i jasno, samo mutljavina. Kad treba da daju jasne odgovore, oni podmeću“, „Podmeću tetke i strine njihovih članova od Pljevalja pa do Ulcinja za 20 eura, da se vidi kako je Blećka modifikovani Srbin, a ustoličeni Montenegrin bio kod tetke u Pljevlja i kod strine na primorije“.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika