Crna hronika

Uhapšen Podgoričanin zbog 30 krađa na plažama

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednost Bar su u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela krađa na plažama na području barske rivijere, protekla dva mjeseca, preduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti i tom prilikom lišili slobode D.B. iz Podgorice zbog sumnje da je počinio 30 krađa - saopšteno je iz UP.
Uhapšen Podgoričanin zbog 30 krađa na plažama
Portal AnalitikaIzvor

''Naime, službenici CB Bar su, 02.09.2017. godine, u zasjedi prilikom opserviranja kupališta i parking prostora lišili slobode D.B. (27) iz Podgorice, koji je tom prilikom otuđivao torbicu u kojoj se nalazio mobilni telefon i novac. Službenici CB Bar su potraživali ovo lice zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela krađa.  Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.B. u julu i avgustu 2017. godine, počinio 30 krivičnih djela krađa, na plažama'', navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako su dodali, o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu.

Portal Analitika