Crna hronika

Baranin uhapšen zbog krađe taksi vozila

Službenici barskog Centra bezbjednost uhapsili su O.P. (18), lice za koje se sumnja da je počinilo krivično djelo teška krađa.
Baranin uhapšen zbog krađe taksi vozila
Portal AnalitikaIzvor

- Naime, službenici CB Bar su 2. septembra, postupajući po prijavi Z.B, radnika taksi sližbe HIT iz Bara, da mu je u Beogradskoj ulici u Baru, oko 16:30 člasova otuđeno motorno vozilo marke „renault cangoo“, barskih registarskih oznaka, pronašli i lišili slobode O.P. (18) iz Bara. Policijski službenici su izvršili blokadu grada i potjeru za otuđenim vozilom. Tom prilikom je ovo vozilo zaustavljeno u mjestu Haj Nehaj u Sutomoru od strane saobraćajne patrole i policijski službenici su lišili slobode O.P. koji je upravljao vozilom zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.Otuđeno vozilo je vraćeno vlasniku – navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Portal Analitika