Politika

Joković: Nastaviti bojkot parlamenta

Bojkot parlamenta treba da bude nastavljen, predsjednik SNP-a Vladimir Joković. Bojkot Skupštine mora biti pitanje principa, a ne političkog avanturizma i sitne trgovine, ocijenio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA, Miloš Konatar. Demokrate poručuju da neće prekinuti bojkot parlamenta i neće se vraćati u Skupštinu dok se ne ispune četiri uslova sa kojima su svi bili saglasni.
Joković: Nastaviti bojkot parlamenta
Portal AnalitikaIzvor

Član predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević listu Vijesti je kazao da bojkot parlamenta nije dao zadovoljavajući efekat naročito nakon posjete američkog potpredsjednika Majka Pensa, koji je, kako kaže, učvrstio poziciju premijera Duška Markovića.

"Odluka o bojkotu je jedna od rijetkih, ako ne i jedina koja je ujedinila opoziciju i pokazala je da opozicija može da nađe zajedničko rješenje. Mislim da je to najbolja odluka i da je ona dala potpun rezultat i da je to ono što najviše smeta vladajućoj partiji. Bojkot parlamenta treba nastaviti, jer bilo ko iz opozicije, ko bi prekinuo to, iz bilo kojih razloga pokazalo bi se da radi na nejedinstvu opozicije”, poručio je Joković za RTCG.

 

Portal Analitika