Fudbal

Simić: Drago mi je zbog gola (Video)

Marko Simić postigao je sinoć prvi gol u dresu reprezentacije Crne Gore. Ipak, zbog žutog kartona neće igrati protiv Rumunije.
Simić: Drago mi je zbog gola (Video)
Portal AnalitikaIzvor

- Znali smo da nas čeka teška utakmica, pogotovo zbog činjenice da smo meč kod kuće pobijedili rezultatom 5:0. Zbog toga se malo teže pripremiti za utakmicu, ali su u stručnom štabu znali kako da pristupe ovom meču i na najbolji način nas pripremili za teško gostovanje. Pokazali smo da možemo da dobijemo svakog i to na gostujućem terenu. Bilo je teže igrati na terenu sa vještačkom podlogom, ali svi smo profesionalci i veoma brzo smo se adaptirali i došli do željenog rezultata. Osvojili smo tri boda, a ja sam posebno srećan što sam upisao prvi gol u dresu reprezentacije, jer sam već pomalo „brinuo“ što nijesam uspio i ranije da se upišem u strijelce - rekao je Simić poslije meča u Astani, prenosi Arena.

Podsjećamo, Fudbaleri Crne Gore deklasirali su sinoć odgovorajuću selekciju Kazahstana sa 3:0. Sokoli su se ovom pobjedom učvrstili na drugo mjesto tabele grupe E sa 13 bodova, i sa velikim optimizmom dočekuju ekipu Rumunije. Golove za našu reprezentaciju su postigli Vešović, Bećiraj i Simić.

Najbolji igrač u crnogorskoj selekciji je bio briljantni Janković koji je sa dvije asistencije potopio Kazahstan.

Crna Gora u ponedjeljak u Podgorici igra odlučujući meč sa selekcijom Rumunije.

 

Portal Analitika