Crna hronika

Mrvaljević preživio još jednu zasjedu

Policija traga za dvojicom muškaraca koji su u utorak veče s motora pucali na Novljanina Zorana Mrvaljevića (40), koji je, kako istražitelji tvrde, blizak „škaljarskom“ klanu iz Kotora.
Mrvaljević preživio još jednu zasjedu
Portal AnalitikaIzvor

Kako nam je nezvanično saopšteno iz izvora bliskih istrazi, još nema osumnjičenih za napad na Mrvaljevića, koji se dogodio u utorak oko 22 sata u blizini hotela „RR“.

Mrvaljević je pogođen u butinu i život mu nije u opasnosti. Istražitelji za sada znaju da su napadači imali kacige i ispalili su više hitaca sa veće udaljenosti, što ukazuje da nijesu imali namjeru da ga zaplaše.

Vjeruju i da su se spremali za napad na Mrvaljevića i da su znali njegovo kretanje. Policija je u okviru istrage saslušala nekoliko osoba, ali još nije na tragu osumnjičenima. Mrvaljević je, prema evidenciji bezbjednosnih službi, blizak škaljarskoj grupi koja je skoro tri godine u otvorenom ratu sa kavačkom grupom iz tog grada.

Ovo nije prvi napad na Mrvaljevića. Na njega je pucano i 19. novembra 2015. godine u blizini tvrđave Španjola. Trojica maskiranih napadača iz vozila u pokretu otvorila su vatru na Mrvaljevića i u njegovom pravcu ispalili sedam hitaca, od kojih ga je jedan pogodio. On je tada pred istražiteljima tvrdio da ne zna zašto su pokušali da ga likvidiraju jer ni sa kim nije u sukobu.

Opširnije u Pobjedi...

Foto: Fejsbuk

Portal Analitika