Društvo

ŽPCG: Ponovo počinju radovi na pruzi Beograd - Bar

Posljednji polazak međunarodnog sezonskog subotičkog voza „Panonija“ biće 5. septembra iz Bara, odnosno dan kasnije iz Subotice, saopšteno je Portalu Analitika iz Željezničkog prevoza Crne Gore.
ŽPCG: Ponovo počinju radovi na pruzi Beograd - Bar
Portal AnalitikaIzvor

Takođe najavljuju nove promjene reda vožnje od 9. septembra između Bara i Beograda.

- Preduzeće Srbija voz AD obavijestilo je korisnike željezničkih usluga da će se radovi na pruzi Beograd - Vrbnica nastaviti. U skladu sa tim, od 9. septembra doći će do izmjena saobraćaja međunarodnih vozova na relaciji Bar - Beograd - Bar. Dnevni međunarodni vozovi na toj saobraćaće po redovnim polascima, i to u 7:10 časova iz Bara, odnosno u 8:10 časova iz Podgorice. Iz Beograda je polazak u 9:10 časova, sa presijedanjem i obezbijeđenim aternativnim prevozom autobusom između stanica Valjevo - Vreoci iz oba pravca. Noćnim međunarodnim vozovima na relaciji Bar - Beograd - Bar biće promijenjeno vrijeme polaska i prevozni put. Voz iz Bara polaziće u 16:50 časova i voz iz Beograda polaziće u 20:17 časova. Ovi vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova - navodi se u saopštenju.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore podsjećaju da su obezbijedili prevoz u kolima za spavanje, kušet kolima, kolima sa sjedištima, kao i kola za prevoz praćenih automobila.

Portal Analitika