Politika

DPS: Bolje da se Demokrate pozabave rješavanjem krize u Budvi

Izlaganja Demokrata poput ovog današnjeg, njihovog funkcionera Mijomira Pejovića ne predstavljaju ništa drugo do gomile riječi koje su ih za ovih osam mjeseci bacile u besmisao, poručuju iz DPS-a Budva na izjavu Miomira Pejovića.
DPS: Bolje da se Demokrate pozabave rješavanjem krize u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

"U svom očaju Demokrate su izgubile kompas, pa umjesto da se posvete rješavanju duboke krize vlasti u Budvi oni se ponovo bave DPS-om.

Demokrate ovim ponovo pokazuju koliko su nezreli za vlast i da im prosto nije mjesto van opozicionih klupa. Govore o konsloidaciji opštinske kase, a u kasi je prilikom njihovog preuzimanja vlasti bilo preko milion eura.

Svojim pokušajem demantovanja, Pejović je samo dokazao da su Demokrate puki demagozi bez rješenja, da traže vlast radi vlasti, a ne zbog unapredjenja života gradjana. O njihovoj sposobnosti najbolje govori osmomjesečni period u kojem su jedva uspjeli da skrpe koaliciju, koja se raspala brže nego što je formirana.

Ovakvim obraćanjima ponovo pokušavaju da bace prašinu u oči sugradjanima bezuspješno prikrivajući svoju nespobnost. Demokrate ništa drugo ne znaju osim da kao papagaji ponavljaju napamet naučene floskule koje ne znače ništa i potpuno su besmislene.

Gdje im je sad većina? Da li je DPS kriv zbog toga što su Demokrate nesposobne i što ih je sopstvena mržnja ugušila?"-poručuju iz DPS-a.

Portal Analitika