Crna hronika

Podgoričanin osumnjičen za napad na komunalnog policajca

Službenici podgoričkog Centra bezbjednosti rasvijetlili su napad na službenika Komunalne policije, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilac krivičnog djela i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu.
Podgoričanin osumnjičen za napad na komunalnog policajca
Portal AnalitikaIzvor

- Naime, službenici CB Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.V. (54) iz Podgorice zbog sumnje da je počino krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu službenika Komunalne policije T.D iz Podgorice. T.D. je 31.7. oko 10 časova, obavljajući poslove iz svoje nadležnosti i prilikom sankcionisanja pmv marke „Audi A6“ kojim je upravljalo tada nepoznato lice, imao raspravu sa tim licem i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Nakon kraće prepirke V.V. je odbio da postupi u skladu sa zahtijevom službenika Komunlane policije, sjeo u svoje vozilo i prilikom kretanja, kako se sumnja, prešao prednjim točkom preko njegovih stopala, nanoseću mu teške tjelesne povrede – navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv V.V. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Portal Analitika