CEDIS

CEDIS: Isključenja struje u više opština

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS:   Isključenja struje u više opština
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, od osam do 15 sati, bez struje biti manastir Vranjina, a od devet do 15 sati ulice Iveze Vukova, Đulje Jovanovića, Valtazara Bogišića i dio ulice CASNO-a.

Na Cetinju će, od devet do 14 sati, bez struje biti Medovina.

U Bijelom Polju će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biti Bliškovo i Stožer.

Na području Kolašina, od deset do 15 sati, bez struje ostaće Cerovica, Jasenova, Liješnje, Ocka Gora, Međuriječje, Gornja Rovca, Mrtvo Duboko, Velje Duboko i Vlahovići, a od devet do 14 sati Selišta.

U Mojkovcu će, od deset do 13 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biti Bistrica, Ravnjak, Crna Poda i Dobrilovina.

Struju u Šavniku, od devet do 15 sati, neće imati Slatina, a u istom terminu će na Žabljaku bez napajanja električnom energijom biti Bukovica i Borovac.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, struju neće imati Crni Vrh, Rudnica, Adrovići, dio Crljenica i ulica Nemanjina, a od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Vrulja.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će povremeno ostajati Božići.

Na području Berana u istom terminu bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Batuni, a u Plavu Redžepagića Mahala, Skić, Meteh, Babino Polje, Korita, Prnjavor, Đurička Rijeka, Hoti, Vojno Selo i Gropa.

U Rožajama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje povremeno biti Pripeč.

Portal Analitika