Fudbal

Fudbaleri odradili i drugi trening, Tumbaković: Odlična vijest što je Stevan našao klub

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odradila je i drugi trening pred kvalifikacioni meč sa Kazahstanom. Selektor naše reprezentacije Ljubiša Tumbaković rekao je da je važno da je Stevan Jovetić našao novi klub.
Fudbaleri odradili i drugi trening, Tumbaković: Odlična vijest što je Stevan našao klub
Portal AnalitikaIzvor

“Kada je Joveta zadovoljan i u punom trenažnom procesu, onda može da pruži maksimum. To je veoma važno za njega, ali i za našu reprezentaciju. Već večeras bi trebalo da stigne iz Monte Karla, a sjutra ćemo ga imati na treningu”, rekao je Tumbaković danas u Kampu FSCG na Starom aerodromu, a onda prokomentarisao narednog rivala.

“Poljaci i Rumuni ih nisu pobijedli, dok su sa Dancima igrali egal meč do momenta kada je crveni karton dobio njihov najbolji igrač. Imaju kvalitet, krase ih upornost i disciplina u igru, a posjeduju i neku vrstu bezobrazluka, koji može da nas dodatno optereti. Moramo da pazimo i na činjenicu da naših šest igrača u ovaj susret ulaze sa žutim kartonima, a da su nam potrebni za sljedeće utakmice”, dodao je Tumbaković.

Na večerašnjem treningu stručni štab imao je na raspolaganju 19 od 24 pozvana igrača. Pored Jovetića nedostajali su Božović, Zverotić, Vukčević i Marušić.

Već od sjutra Ljubiša Tumbaković imaće na raspolaganju sve snage za meč sa Kazahstanom koji se igra u petak od 18 sati.

Portal Analitika