Fudbal

Prvi otkaz kod Engleza, stiže Benitez?

Kako sada stvari stoje Slaven Bilić će poslije tri uvodna poraza biti smijenjen.
Prvi otkaz kod Engleza, stiže Benitez?
Portal AnalitikaIzvor

Hrvatski stručnjak je u nevolji, bord razmatra njegovu poziciju, navijači su se okrenuli protiv Bilića, a prvi sljedeći meč nakon pauze je sa Hadersfildom.

"Čekićari" su izgubili tri meča u nizu na startu, posljednji put kada se to desilo početkom decenije, završili su u Čempionšipu.

Zbog toga vjerovatno Vest Hem treba da presiječe, ali i da nađe nasljednika. Pominje se Rafa Benitez, nije tajna da je on velika želja čelnika, ali pitanje je da li može da se oslobodi obaveze prema Njukaslu.

Nije tajna da je Španac razočaran i prevaren od strane vlasnika Ešlija, da nije dobio novac za pojačanja i da ne govori sa gazdom Njukasla. Ali u ugovoru ima klauzulu po kojoj bi trebalo da isplati veliki novac ako da otkaz. "Svrakama" jasno ne pada na pamet da ga otpuste, nema ni razloga, boljeg trenera svakako ne mogu da nađu.

Ko su još potencijalni kandidati za nasljednika Bilića?

Pominje se Edi Houv, ali teško da bi napustio "Trešnje", jedna od želja je Tuhel koji je vodio Dortmund, ali i Roberto Manćini.

Priča se da su i igrači protiv Bilića i da je to presuda. Vest Hem igra loše, odbrana je zaista očajna što se vidjelo na sjeveru Engleske juče popodne.

Odluka će biti donijeta vjerovatno sjutra.

Sportske.net

Portal Analitika