Turizam

Bin Talal odmarao u Splendidu

Saudijski princ Alvalid bin Talal bin Abdulaziz Al Saud, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 20 miljardi dolara, doplovio je sa dvije luksuzne jahte u Bečiće.
Bin Talal odmarao u Splendidu
Portal AnalitikaIzvor

Jahta „Kingdom 5KR“ dužine 92 metra, te jahta dužine oko 90 metara koja joj je bila pratnja, usidrene su na nekoliko sati u vodama ispred hotela „Splendid“ u Bečićima.

- Najbogatiji arapski preduzetnik, kojeg nazivaju i arapskim Vorenom Bafetom, stigao je sa porodicom i prijateljima i proveo poslijepodne na plaži hotela. Nakon što je odigrao partiju odbojke na plaži, odmorao se čitajući knjigu. Bin Talal se sastao i sa suvlasnikom hotela „Splendid“ Žarkom Radulovićem kojem je zahvalio na srdačnom dočeku i privatnosti koja mu je obezbijeđena na plaži inače punoj gostiju hotela - navode iz hotelske grupe Montenegro Stars.

Princ Bin Talal je direktor upravnog odbora investicione kompanije Kingdom Holding Company i unuk kralja Abudl Aziza al-Sauda, koji je osnovao Saudijsku Arabiju, te nećak kralja.

Bin Talal je, između ostalog, vlasnik akcija popularne društvene mreže Tviter, te nekih od najpozantijih hotela širom svijeta.

2608princ1
Portal Analitika