Politika

ŠIMRAK: DPS funkcioniše po principu – iskoristi, potroši, odbaci

"Andrija Nikolić, predstavnik partije koja ima Sporazum o strateškom partnerstvu sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom ustremio se na SDP jer smo osudili miješanje ruskih funkcionera u unutrašnje stvari Crne Gore”, naveo je u reagovanju Dragan Šimrak, član Predsjedništva SDP-a.
ŠIMRAK: DPS funkcioniše po principu – iskoristi, potroši, odbaci
Portal AnalitikaIzvor

Nikolić je, kako se navodi u saopštenju, u zanosu imitiranja šefa, pošto nema kačket, ovom prilikom okrenuo i logiku naopačke.

“Bivši novinar je politički hiperaktivan ali nije svjestan da će ga DPS brže potrošiti kao političara nego što su ga trošili kao novinara. Bivši novinar Andrija Nikolić, čini se prilično naivan, ne zna da pripada strukturi koja funkcioniše po principu –iskoristi, potroši i odbaci. Ako bude imao sreće trajaće on u politici čitavu jednu polusezonu a ako nastavi ovako dobro da imitira šefa možda izgura i cijelu sezonu pod uslovom da mu zvijezde i situacija oko Dubaija budu naklonjene”, naveo je Šimrak, dodajući da ako je kao novinar bio vjerni fan DPS ipak ne zna dobro svoju novu firmu.

“Zato se bivši novinar Nikolić i isčuđava kako nekome može pasti na pamet da ukazuje na veze DPS-a i Rusije”, naveo je između ostalog Šimrak u podužem reagovanju.

 

 

Portal Analitika