Kultura

Zatvaranje 30. Barskog ljetopisa: Dijalog s publikom kao uvod u naredni festival

Jubilarni 30. Barski ljetopis biće večeras zatvoren programom „Veče sa timom Barskog ljetopisa“ na platou ispred Dvorca kralja Nikole.
Zatvaranje 30. Barskog ljetopisa: Dijalog s publikom kao uvod u naredni festival
Portal AnalitikaIzvor

U programu, koji će moderirati Marija Drašković, učestvuju direktorka Festivala Ksenija Popović, producent Stefan Rakočević, producentkinja i urednica Pratećeg programa Vesna Vujošević Labović, organizator Mirko Bujišić, kao i selektori Mila Čordašević, Vladimir Domazetović i Milun Lutovac.

- Program zatvaranja zamišljen je kao otvorena konferencija za medije, ali i veče druženja sa publikom, tokom kojeg će se razmijeniti utisci o ovogodišnjem Festivalu, te ideje i sugestije za naredno izdanje. Cilj večeri je da se kroz dijalog, a u duhu ideje i jedne od glavnih vizija jubilarnog Ljetopisa, premosti jaz između kulture - odnosno umjetnosti i ljudi - čuje glas i mišljenje publike koja je pratila festival, s obzirom na to da zbog nje i postoji – ističu iz organizacije manifestacije.

Ovogodišnji Barski ljetopis završava se nakon dva mjeseca i više od 160 programa u okviru Večernje scene i Pratećeg segmenata.

Portal Analitika