Crna hronika

Kod supruge Bulata pronađan kokain

Policija je u subotu veče tokom racije u plažnom baru ,,Tropski raj“ kod supruge pjevača Marka Bulata, Marije, pronašla malu količinu kokaina i marihuane, potvrđeno je Pobjedi.
Kod supruge Bulata pronađan kokain
Portal AnalitikaIzvor

Kako Pobjeda saznaje, droga je pronađena u torbici Marije Bulat. Oni su dali izjave u policiji, ali kako je ocijenjeno da nema elemenata krivičnog djela, nijesu zadržani.

Marija Bulat je priznala da je droga koja je pronađena njena i da je za ličnu upotrebu. Protiv nje je sudu za prekršaje podnijeta prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. To znači da će prekršajno odgovarati jer je tužilac ocijenio da ta količina narkotika, kao i druge okolnosti, znače da droga nije bila za prodaju. Bulat je juče, kako prenosi CdM, demantovao navode da su kod njega i supruge pronađeni narkotici.

-Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste, a sve se desilo nešto poslije 23 sata kada su upali pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pjevam. Tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gdje su pretresli i mene i moje auto. To su dezinformacije da su tom prilikom kod nas pronađeni narkotici. Ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno - kazao je Bulat. Srpski mediji su prošle godine pisali da su lisice na ruke stavljene Mariji dok je iz poštanskog sandučeta u zgradi u kojoj živi preuzimala narkotike. U pitanju je bilo oko dva grama kokaina. Ona je tada nakon policijskog zadržavanja puštena da se brani sa slobode.

Pobjeda

foto: blic

Portal Analitika