Politika

DEMOS: Neistinita saopštenja pučista u pokušaju u režiji Danilovića

Potpredsjednica kolašinskog odbora Demosa Zorka Popović kazala je da "ne jenjava saga neistinitih saopštenja pučista u pokušaju, u režiji bivšeg predsjednika Izvršnog odbora Gorana Danilovića i njegovih terenaca".
DEMOS: Neistinita saopštenja pučista u pokušaju u režiji Danilovića
Portal AnalitikaIzvor

"Ne jenjava saga neistinitih saopštenja pučista u pokušaju, u režiji bivšeg predsjednika Izvršnog odbora Gorana Danilovića i njegovih terenaca”,  navela je ona.

Danas su se javili iz Kolašina, prijavljući “većinu” koju su navodno sinoć imali na sjednici Opštinskog odbora u Kolašinu, navodi ona. 

“Zaboravili su, međutim da saopšte da su do te “većine”, za potrebe oka kamere, došli uz pomoć prisustva članova porodica pojedinih članova odbora, jer je drugačije nisu mogli obezbijediti. Naime, od ukupno 23 člana OO sjednici je prisustvovalo samo 10, pa je očigledno da nisu imali ni kvorum, a kamoli legitimnost odlučivanja o privatnoj skupštini Gorana Danilovića”, navela je ona.

Popović je navela da su propustili su i da kažu da sjednicu nije zakazao niti joj je prisustvovao predsjednik OO DEMOS u Kolašinu, Dragoljub Novićević.  

“Iako je već postalo degutantno svakodnevno demantovati pučiste zbog neistina koje saopštavaju, zbog crnogorske javnosti ali i časnih članova DEMOS-a moraju se demaskirati njihovi podmukli potezi", kazala je Popović.

 

Portal Analitika