Društvo

DPS Kolašin traži da se ispita ko truje pse u tom gradu

DPS Kolašin je zatražio od gradskih vlasti i nadležnih organa da hitno ispitaju masovno trovanje pasa u tom gradu.
DPS Kolašin traži da se ispita ko truje pse u tom gradu
Portal AnalitikaIzvor

Ovakav zločin prema životinjama kada su naočigled brojnih mještana i turista umirali psi usljed teškog, i ponajprije sumnjivog trovanja nije zabilježen u Kolašinu i predstavlja teško krivično djelo.  Slike jadnih životinja obišle su svijet i Kolašin predstavile kao varvarski grad u kome u 21. vijeku psi umiru na ulici u najtežim mukama, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da nakon najnovijeg skandala sa savjetnikom vojvodom, čime je SDP i defitivno nadjenuo četničku kokardu,  slučaj trovanja pasa pokazuje i suštinsko neznanje vršilaca vlasti da na efikasan i odgovoran način brinu o onome što su interesi građana i samog grada.

Nedobronamjernost, neznjanje i nedomaćinsko upravljanje resursima samo su neke od karakteristika gradske vlasti koja zahvaljujući Đurđevinskom marifetluku vrši vlast u opštini Kolašin, na štetu građana ovog grada., dodaje se u saopštenju.

 

DSP dodaje da su sigurni da će na narednim lokalnim izborima koji će se ubrzo održati, postojeća koalicija biti poslata u zasluženu istoriju kao opomena građanima Kolašina ali i Crne Gore da paze kome poklanjaju svoje povjerenje, jer se ovakve vlasti više nikada ne smiju ponoviti.

 

Portal Analitika