Politika

Demokrate kotorskom DPS-u: Liječićete frustracije u miru i tišini

Iako je sve što ste radili Kotoru i Crnoj Gori tragedija, iako ste sami najveća tragedija za ovu državu, čovjek ne može, a da se ne podsmijava vašim niskoumnim i za ljude kao što su Crnogorci uvredljivim saopštenjima. Da li ste zaista toliko plitkoumni da mislite da će ne neko popiti vašu priču o kumovima, rodbini i kršenju Ustava i zakona? Vama koji ste prvaci u krađama, malverzacijama, koji ste sa svojim kumovima i prijateljima ogoljeli ovu lijepu državu do kosti, vama koji imate Mila Đukanovića i Svetozara Marovića, dva najveća pljačkaša koje je Crna Gora ikad vidjela, saopšteno je Portalu Analitika iz Demokratske Crne Gore.
Demokrate kotorskom DPS-u: Liječićete frustracije u miru i tišini
Portal AnalitikaIzvor

"Ali znamo mi što vas boli: ne možete da izdržite to što ste izvrnuti iz fotelja, što smo vas zbrisali sa političke scene na crnogorskom primorju. To je ono što vas pogađa i što ne možete da izdržite, ali umjesto što pišete ova bajkovita saopštenja bolje da se za isti scenario pripremate na svim nivoima. Prije nego što išta za nas kažete, pitajte groficu Ćatović i don Sveta koliko su para iznijeli iz države, koliko su stanova oćarili, koliko su obalskih lokacija uzurpirali. . . A kad pominjete zbrinjavanje rodbine, pitajte sinove bivših ministara kako im je u Skupštini, pitajte premijera kako mu je sin zadovoljan u Montenegroerlajnsu, a možete pitat i Blaža kako mu ide biznis sa hidrocentralama. Kako se ne sjetiste da pitate Mugošu kako mu se sin provodio po Americi dok je radio u ambasadi u Vašingtonu. Bolje da se vi time pozabavite, nego što pucate u prazno", ističe se u reagovanju Demokrata na večerašnje saopštenje OO DPS Kotor.

Kako se dodaje, "što se brige tiče, ne brinemo mi za vas, mi brinemo za Crnu Goru zbog vas".

-A vas ćemo da zbrinemo zna se i gdje - tamo gdje vam je i šef bio i gdje tek treba da bude. Nema mi što da brinemo, jer dok se oko vas steže obruč zatvorskih rešetaka, Demokrate dramatično rastu. Ne zaboravite, vi ste stara i prevaziđena partija, srećom na odlasku, a mi tek dolazimo i moramo da čistimo svu prljavštinu koju ste vi stvorili. I sami ste svjesni toga, odatle i ove frustracije u posljednje vrijeme. Polako, liječićete i to u miru i tišini- zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Portal Analitika