Politika

DPS Kotor: Učinak političkih bukača – laži, obmane i prijetnje

Demagozi, populisti i politički bukači iz Demokrata, posebno onih kotorskih, kao što sve čine selektivno, sad bi malo selektivno prihvatali i odluke sudskih organa, onako kako partiji za zbrinjavanje rodbine odgovara i kako ih naopako tumače, saopšteno je Portalu Analitika iz kotorskog odbora DPS-a.
DPS Kotor: Učinak političkih bukača – laži, obmane i prijetnje
Portal AnalitikaIzvor

-Vjerovatno Jokićev glavni politički kavgadžija i savjetnik još nije smislio dovoljno obmanjujuće odgovore na pitanja čije je državljanstvo lažni predsjednik Opštine Kotor imao kad je stupio na dužnost, kako su na rukovodeća mjesta mimo zakona imenovani sve sami kumovi, rodbina i prijatelji, zašto su sebi povećali odborničke naknade, kome je smetala crnogorska zastava na kotorskim bedemima... I još čitav niz pitanja o lažnim obećanjima koje su Demokrate i njihovi koalicioni partneri iz DF-a davali Kotoranima prije šest mjeseci kada su, na jedvite jade, uspjeli da sklepaju ovu obmanu od lokalne vlasti- navodi se u saopštenju.

Ocijenjeno je da im se "šestomjesečni učinak na vlasti sveo na prijetnje „izvrtanjem“, „nokautima“ i „slanjem u Spuž“, što je jasan odraz u ogledalu Jokićevog glavnog bukača – primitivizam, bezakonje i anarhija".

-Umjesto što prijete, vrijeme velikih vrućina će bolje iskoristiti ako se posvete pripremi odbrane za prevaru koju su preredili Kotoranima, podmećući im stranog državljanina za predsjednika Opštine, ali i za sve ostale laži i obmane koje im serviraju već skoro godinu dana.  I to je sve po čemu će njihova vlast u Kotoru ostati upamćena. A za DPS neka ne brinu, već smo jednom izvlačili Kotor iz dugova i problema u koje ga je vodela ranija opoziciona vlast, učinićemo to opet- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika