Fudbal

Barsa u problemu: Liverpul odbio i treću ponudu!

Nadao se Filipe Kutinjo da će ga na Enfildu razumjeti. Da će mu, za adekvatno obeštećenje naravno, dozvoliti da pojuri svoj fudbalski san na stadionu Kamp Nou.
Barsa u problemu: Liverpul odbio i treću ponudu!
Portal AnalitikaIzvor

Ali poslije saopštenja u kome je istaknuto da se ponude za Brazilca neće ni uzimati u razmatranje i Redsi su u škripcu. Ako bi poklekli, kako bi to objasnili navijačima? Međutim, taj problem u koji je - svjesno ili ne - zapala uprava Liverpula krajnje je ništavan u odnosu na muke čelnika Barselone.

Prošlo je već dvije neđelje, a Ernesto Valverde nema zamjenu za Nejmara. I sve je manje izgleda da će to biti Kutinjo, jer Redsi su odbili i treću Barsinu ponudu.

Tek da podsjetimo, prva je iznosila 80.000.000, druga okruglo 100.000.000, a uz svaku su išli i unosni bonusi za Kutinjove partije u katalonskom gigantu. Međutim, Redsi su za sada dosljedni - ovog ljeta nema pregovora.

Problem je samo što Barselona nema kud. Čak i ako bi uspjela da dovede Usmana Dembelea iz Barselone utisak je da bi to bila samo utješna nagrada. Ipak to nije Nejmarov nivo. Nije ni Kutinjo možda, ali je barem bliži tom idealu.

Samo da prošle sezone nije potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Liverpulom. U kome, da podvučemo, nema otkupne klauzule.

Mozzartsport

Portal Analitika