Zanimljivosti

Pisac Trampovih memoara očekuje njegovu ostavku

Toni Švarc, pisac i autor memoara Donalda Trampa iz 1987. godine, smatra da će američki predsjednik podnijeti ostavku prije isteka mandata.
Pisac Trampovih memoara očekuje njegovu ostavku
Portal AnalitikaIzvor

Švarc je na Tviteru napisao da će Tramp dati ostavku prije nego što ga istražitelji, koji se bave navodnim vezama između tima zaduženog za njegovu predsjedničku kampanju i Rusije, "ostave bez mogućnosti da bira".

"Trampov predsjednički mandat je praktično završen, bio bih zadivljen ukoliko preživi do kraja godine. Vjerovatnije je da će dati ostavku do jeseni, ako ne i prije", napisao je Švarc, prenose agencije.

Trampovi memoari, objavljeni pod naslovom "Umjetnost dogovora", bili su bestseler, a da bi ih napisao, Švarc je svojevremeno proveo 18 mjeseci sa Trampom, milijarderom koji se u to vrijeme bavio nekretninama.

U izjavi tokom prošlogodišnje predsjedničke kampanje u SAD, Švarc je rekao da osjeća "duboko kajanje zbog toga što je doprinio tome da Tramp bude predstavljen na način koji mu je donio širu pažnju i učinio ga mnogo primamljivijim nego što jeste".

mina

 

Portal Analitika