Fudbal

Ova četvorica moraju da odu zbog Nejmara

Stvari su jednostavne, PSŽ mora da proda najmanje četvoricu igrača, oslobodi se njihovih plata kako bi mogao da ostane u granicama finansijskog fer pleja. To znaju i čelnici, kao i trener Emeri, a poznato je ko može da ide.
Ova četvorica moraju da odu zbog Nejmara
Portal AnalitikaIzvor

Orije je već praktično na vratima Totenhema, Matuidi blizu sporazuma za Juventusom, iako Parižani zatežu oko obeštećenja.

Na listi su još Ben Arfa koji je stigao kao slobodan igrač i Kričkovijak koga je Emeri doveo iz Sevilje i koji nije uspio da se nametne.

Problem je u platama igrača, Ben Arfa koji bi u kasu mogao da unese oko 10 miliona eura, ima ogromna primanja, a Kričkovijak je na meti engleskih klubova, pominje se čak i povratak u Španiju, no, sigurno je da ga PSŽ neće pustiti ispod 20 miliona eura.

Pozajmica bi samo spasila klub toga da mu isplaćuje platu, kao što je slučaj sa Heseom koji je otišao u Stouk.

Što se Matuidija tiče on se dogovorio sa Juventusom, ali Francuzi traže 25 miliona eura, što Italijani ne žele da plate. Oni čekaju, vjerujući da će na kraju Al-Kelaifi spustiti cijenu.

Ali, šta ako stigne Kilijan Mbape?

To bi vjerovatno uslovilo nove žrtve kada su u pitanju igrači, ili bi Pari Sen Žermen morao da nađe novi način da zaobiđe finansijski fer plej.

Zbog toga se pominje da bi Mbape mogao da ostane u Monaku, a da bi PSŽ mogao da dovede jeftinijeg Fabinja, kako bi pokrio pozicije desnog beka, ali i u veznom redu, pošto ovaj fudbaler može da igra na više mjesta u timu.

Portal Analitika