Fudbal

Milanova "bomba", ako ga dovedu biće kandidati za "Skudeto"

Milan je kompletno promijenio tim, doveli su 11 igrača, strašno se pojačali, potrošili blizu 250 miliona eura na igrače, no nije gotovo.
Milanova "bomba", ako ga dovedu biće kandidati za "Skudeto"
Portal AnalitikaIzvor

Nikola Kalinić će potpisati ugovor do kraja neđelje, ali u posljednjih 10 dana prijelaznog roka mogli bismo da vidimo bombu.

Naime, Milan ima novac pozajmljen od investicionih fondova, i još novca na raspolaganju. Meta je, vjerovali ili ne, Arturo Vidal. Njega je želio i Inter, ali Bajern nije htio ni da čuje, iako bi igrač da se vrati u Italiju.

Milan bi ponudio više od gradskog rivala, oko 60 miliona eura, uz to Vidal bi imao platu od 8 miliona, najveću u Seriji A.

Anćeloti je naravno protiv, ali ne pušta ni Renata Sančeza, sa druge strane u Bajernu vjeruju da bi ovo ipak bio dobar posao za 30-godišnjeg igrača, koji ruku na srce, nikada nije ponovio partije iz Juventusa, iako je sa Bavarcima osvajao titule.

Sa Biljom, Vidalom i Kesijem u veznom redu, Milan bi zaista djelovao moćno i sigurno bi mogao da parira Juventusu i Napoliju, za koje većina smatra da su jedini kandidati za titulu ove sezone.

Sportske.net

Portal Analitika