CEDIS

CEDIS: I sjutra isključenja zbog radova na mreži

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elekrodistributivnog sistema.
CEDIS:  I sjutra isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Na području Podgorice će, od devet do 15 sati, bez struje biti Podsić i dio Donje Gorice prema Berima, a od osam do 16 sati manastir Vranjina.

Na Cetinju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati ulica Belvederska.

U Nikšiću će, od sedam do 18 sati, bez struje biti Unač, Herceg strana, Repetitor Unač, Podmilogora, Trsa, Lice, Pišče, Boričje, Boričko brdo, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići, Rošnica, Bezuje, Nedajno i Mala Crna Gora, Mratinje i HE Piva.

U Herceg Novom će, od devet do 13 sati, bez struje ostati Šćepoševići, Lučići, Beci, Prijevor i Malta.

U Bijelom Polju će, u istom terminu, bez struje biti Siga, a od devet sati do 14 sati i 30 minuta Sokolac, Šljemena, Pisana Jela i Mojkovac.

U Kolašinu će, od deset do 14 sati, bez struje ostati Mateševo, Plana, Blatina, Lipovska Bistrica, Migalovica, Gornje i Donje Lipovo, a od devet do 15 sati Đuđevina, Bare, Raičevine, Prekobrđe, Petrova Ravan, Ulica, Sreteška Gora i Sela.

U Beranama će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Dolac, dio koji se napaja sa STS Dolac 3.

U Šavniku će od devt do 15 sati biti Strug, Seoca, Malinsko i Tušinja, a na Žabljaku selo Krš.

U Pljevljima će, od osam do 17 sat, bez struje biti Tikava, dok će u Rožajama, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, povremeno bez napajanja ostajati Radetina.

Portal Analitika