Politika

Sekulić: Vučuroviću, vaša stranka od izbora do izbora ima sve manje glasova

Poslanik DPS-a Predrag Sekulić odgovorio je na reagovanje Jovana Vučurovića, portparola NSD, poslanika Demokratskog fronta . Vučurović je u svom reagovanju naveo da “Predrag Sekulić saopštava čiste neistine o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori.” Odgovor Predraga Sekulića objavljujemo u cjelini.
Sekulić:  Vučuroviću, vaša stranka od izbora do izbora ima sve manje glasova
Portal AnalitikaIzvor

“Poštovani gospodine Vučuroviću,

Sve što sam radio i kao novinar i kao književnik i kao političar bilo je javno i koliko god se trudili vi iz Nove srpske demokratije, ne možete naći ni jednu rečenicu moga "srbovanja". Uostalom, nije Predrag Sekulić prodao "vjeru za večeru" gospodine Vučuroviću, nego Vaš predsjednik. I to doslovno! Ako ste to zaboravili, građani Crne Gore nijesu. Uz još jedno podsjećanje - i ime stranke ste promijenili tako da vam je sada srpstvo na drugom mjestu!

Ali nije problem priče o srpstvu u Crnoj Gori ni DPS ni Ustav Crne Gore - problem su političari, poput Vas u SNS - u, koji na ovom pitanju žele da ušićare. Glasovi ili nešto drugo, očito vam je postalo svejedno dok ima nekoga da to plaća.  Ne možete demantovati činjenicu da su građani prepoznali takvu vašu politiku i da vaša stranka od izbora do izbora ima sve manje glasova. To je loše po vas ali je dobro za Crnu Goru!

I da ne zaboravim, ponovo vas upućujem na Srpsko nacionalno vijeće i njihovu poziciju u pravnom sistemu Crne Gore. I na njihove programe koje finansira država Crna Gora!

Dr Predrag Sekulić”

Portal Analitika