Politika

''Lažno potpisano saopštenje Demosa iz Berana je manipulacija Lekića''

Nakon današnjeg saopštenja DEMOS-a u kojem se navodi da beranski DEMOS neće podržati kandidaturu Danilovića stiglo je reagovanje potpisano od strane Aleksandra Vasiljevića, predsjednika OO DEMOS Berane i Mila Pajkovića, predsjednika IO OO DEMOS Berane. U reagovanju se navodi da je prethodno saopštenje lažno potpisano i da ono prikazuje prizemnost i manipulaciju Miodraga Lekića te da se vanredna Skupština te partije ne može izbjeći.
''Lažno potpisano saopštenje Demosa iz Berana je manipulacija Lekića''
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje prenosimo integralno.

Upravo objavljeno saopštenje koje je lažno potpisano u ime OO Demos Berane je ogledalo prizemnosti i manipulacija Miodraga Lekića i ljudi okupljenih oko njega. To je samo još jedan u nizu dokaza da Lekić grčevito pravi najprljavije poteze ne bi li od Demosa napravio svoju privatnu stranku.

Saopštenja OO Demos Berane ne može niko poslati izuzev predsjednika OO i predsjednika IO OO. Naravno, u nemogućnosti da pronađu osobu koja bi stala iza ovih bezočnih laži i podmetanja, izvođači radova okupljeni oko Miodraga Lekića pokušavaju da manipulacijama i medijskim egzibicijama izbjegnu ono što se izbjeći ne može - Vanredna Skupština Demosa zakazana za 27. avgust u Mojkovcu.

Beranski Demos će na sjednici koja je zakazana za sjutra veče postupiti kako Statut nalaže i izabrati kandidate za članstvo u Glavnom odboru i poslanike na Skupštini Demosa.
Na kraju, pošto Lekić i izvođači radova se nikad nisu ni pojavili u Beranama, ovu njihovu naprasnu želju da rovare po našem odboru tumačićemo kao goli strah Miodraga Lekića od Skupštine 27. avgusta.

Portal Analitika