Crna hronika

Miloševića u Srbiji čuvaju "kavčani"?

Policija došla do saznanja gdje se krije osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Radomira Đuričkovića.
Miloševića u Srbiji čuvaju "kavčani"?
Portal AnalitikaIzvor

Mario Milošević iz Podgorice, osumnjičeni za ubistvo Radomira Đuričkovića sa Cetinja prema sumnjama crnogorske policije krije se u Srbiji, saznaje Dan. Nadležni iz MUP-a su stupili u kontakt sa kolegama iz Srbije kako bi izvršili provjere, locirali i nakon toga uhapsili Miloševića. 

Osim Miloševića, policija potražuje i Vukana Vujačića i Igora Mašanovića, za koje sunjma da su činili dio grupe koja je likvidirala Đuričkoviča. 

Njih trojica su u bjekstvu od oktobra prošle godine, kada je policija zvanično saopštila da je ubistvo rasvijetljeno i da se sumnja da su upravo oni izvršili likvidaciju.

Tačna lokacija na kojoj se u Srbiji nalazi Milošević nije utvrđena. Sagovornici Dana  iz policije tvrde da su operativnim radom došli do saznanja da je Milošević sa ekipom pobjegao nedugo prije nego što je otkriveno da on stoji iza ubistva Cetinjanina.  Đuričković je, kako su mediji objavili, bio blizak "škaljarkom klanu".

Prema sumnjama policije, u Srbiji su sklonište Miloševiću prižili članovi "kavačkog klana" i njima bliske osobe koje se godinama nalaze na toj teritoriji. (Dan)

Portal Analitika