Fudbal

Klop navijačima Liverpula upravo saopštio najgore moguće vijesti?!

Liverpul je danas prokockao pobjedu na gostovanju Votfordu, ali to nije bilo sve loše od vijesti za navijače sa Enfilda.
Klop navijačima Liverpula upravo saopštio najgore moguće vijesti?!
Portal AnalitikaIzvor

Menadžer Jirgen Klop je na indirektan način promijenio ploču i po ovome se može zaključiti da se sada ne pita ništa kada je u pitanju Filipe Kutinjo.

Do juče je Klop isključivo govorio da "Ne" znači samo "NE" i da Brazilac nema šanse da ode u Barselonu, ali je danas drugačije interpretirao svoje stavove.

"To je pitanje koje treba da postavite klubu. Ja danas nisam vidio ljude koji vode klub, tako da moramo da čujemo šta oni kažu. Ja mogu samo da dodam da ja kao trener u jednom fudbalskom klubu imam svoje šefove, i ukoliko oni odluče, na primjer, da prodaju ili ne prodaju nekog igrača, onda se ja ne pitam i moram da prihvatim te stvari. Kao trener odgovoran sam za sve igrače koje imam u timu, ne samo za jednog ili dvojicu. Jedino mogu da kažem da ja radim sa igračima koje imam na raspolaganju, to je oduvijek bio posao svakog trenera", istakao je Klop.

Navijači upravo u ovim njegovim riječima vide scenario u kom će Kutinjo u narednim danima ipak biti prodat Barseloni, jer je Klop na ovaj način rekao da neke stvari nisu do njega.

Sportske.net

Portal Analitika