Fudbal

Zizu i Real produžili saradnju: Duplo veća plata i bonusi, plus dodatne nagrade

Samo dan pošto je objavljeno da su Real i Isko dogovorili novi, petogodišnji ugovor i u isti ubacili basnoslovnu otkupnu klauzulu na 700.000.000 eura, madridski dnevni list As objavio je da je Florentino Perez vezao i francuskog čudotvorca Zinedina Zidana i ukazao mu ogromno povjerenje za godine koje dolaze.
Zizu i Real produžili saradnju: Duplo veća plata i bonusi, plus dodatne nagrade
Portal AnalitikaIzvor

Apsolutno zasluženo, može da se konstatuje, s obzirom na to da je za nešto više od 20 mjeseci u klubu Zidan napravio pravo čudo! Donio je šest velikih pehara na stadion Santjago Bernabeu (dvije Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, titulu u Španiji i Svjetsko klupsko prvenstvo), zbog čega je već sada četvrti trener u prebogatoj klupskoj istoriji po broju osvojenih trofeja.

Osim što će novi ugovor trajati do juna 2020. godine, Zidan je dobio i zasluženu povišicu. Od sada će mu na bankovni račun pristizati ravno 8.000.000 eura, što je gotovo duplo više novca od dosadašnjih 4.350.000 evropskih novčanica.

Osim toga, Zidanu će biti duplirani svi dosadašnji bonusi, na ime konačnog bilansa na kraju sezone, broja pobjeda i osvojenih titula. Na sve to, Perez je odlučio da ubaci i posebne nagrade za francuskog asa, u slučaju da se prošla sezona ponovi u periodu od naredne tri godine. A to znači da opet pokori Španiju i Evropu!

Portal Analitika