Društvo

Cijene udžbenika na prošlogodišnjem nivou

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva - Podgorica je preduzeo sve radnje kako bi i ove godine udžbenici bili odštampani na vrijeme. Određene procedure su u toku i očekuje se da će biti završene u planiranom roku, kako bi i štampa tih udžbenika bila završena na vrijeme i udžbenici bili spremni za početak školske 2017/2018. godine, saopšteno je iz Zavoda.
Cijene udžbenika na prošlogodišnjem nivou
Portal AnalitikaIzvor

-Planirano je da ovogodišnja distribucija udžbenika prema knjižarama, za školsku 2017/2018 godinu, počne u drugoj polovini avgusta, tako da ih građani mogu očekivati u prodaji u tom terminu. Što se tiče kompleta knjiga za predstojeću školsku godinu, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva - Podgorica je izvršio sve aktivnosti kako bi obezbijedio sve knjige, prije samog početka školske godine, za cjelokupnu školsku populacju, što je i njegov primarni zadatak.  Pojedinačne cijene udžbenika Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva - Podgorica su na prošlogodišnjem nivou- navedeno je u saopštenju. 

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica je sa zainteresovanim Sindikalnim organizacijama u zemlji potpisao ugovore kojim je omogućena kupovina na rate njihovim članovima. 

-U našim maloprodajnim objektima se može kupovati na rate preko kartica koje to omogućavaju.  Takođe, u duhu olakšica kupovine školskog pribora u knjižarama Zavoda za udžbenike, građani će za svaki kupljeni komplet udžbenika dobiti na poklon po dvije sveske iz kolekcije Naše sveske  sa motivima najljepših crnogorskih pejzaža i istaknutih sportista naše države- zaključuje se u saopštenju. 

Portal Analitika