Politika

Danilović nema podršku barskog DEMOS-a

Bivši predsjednik IO Goran Danilović ovih dana, uprkos zaključcima koje su potpisali predsjednik, ali i predsjedništvo, nastavlja sa zavjereničkim radom na terenu, a sve u svrhe daljeg pokušavanja razbijanja Demosa. Nakon selektivnog i sumnjivog skupljanja nelegalnih, nelegetimnih i nedemokratskih potpisa, koji više priliče akterima iz afere Snimak, negoli ozbiljnim političarima, Danilović i njegove potplaćene pristalice nastavili su da obilaze opštinske odbore Demosa širom Crne Gore istim metodama - nelegitimno i selektivno, navodi se u saopštenju Sava Vujoševića, predsjednika OO Demos Bar, dostavljenom Portalu Analitika.
Danilović nema podršku barskog DEMOS-a
Portal AnalitikaIzvor

- Budući da bivši predsjednik IO Danilović kukavički već nedeljama izbjegava da se pojavi na stranačkim organima, pozivamo ga da konačno smogne snage i pojavi se makar u kancelarijama barskog odbora i predloži to što ima, pa makar u svrhe zaštite poveo i svu svoju rođačko-kumovsku ekipu. Ili možda Danilović smatra da se Bar ne nalazi u Crnoj Gori, te da ga treba zaobići, naravno skrivajući se iza istine: u Baru nema svoje (potplaćene) pristalice, a samim tim ni podršku u svojim pučističkim naumima.

Nadalje, pričajući o njegovom stavu da odbori koji ne pošalju svoje kandidate za njegovu privatnu i unaprijed fingiranu Skupštinu, naglašavamo da je upravo on taj koji krši statut samim tim što je nestatutarno preuzeo ulogu Glavnog odbora i zakazao pomenutu kvazi-Skupštinu.

U konačnom, poručujemo Daniloviću i njegovim pristalicama da ćemo, kao Barski odbor, insistirati da se ispita gdje je pošao svaki cent koji je Danilović, sada već očigledno, isplatio svojim pristalicama u svrhe motivisanja pučističkog razbijanja stranke na terenu, a takvih ima od sjevera, pa do našeg juga.

Barski Demos će do kraja ostati privržen ideji koju je utemeljio njegov osnivač Miodrag Lekić - zaključio je Vujošević.

Portal Analitika