Politika

Savjet mladih DPS-a se izvinjava Jokiću

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelini.
Savjet mladih DPS-a se izvinjava Jokiću
Portal AnalitikaIzvor

„Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore se izvinjava Vladimiru Jokiću i svim građanima kod kojih je poruka neodgovornog pojedinca postavljena na Facebook stranici Savjeta mladih DPS Kotor izazvala bilo kakvu vrstu nelagode.

Manir političke borbe Savjeta mladih DPS nijesu prijetnje bilo koje vrste političkim protivnicima, već isključivo snaga argumenata. Neodgovorno ponašanje pojedinaca nikako nije stav Savjeta mladih DPS, povlači za sobom zakonsku odgovornost, ali i odgovornost pred drugim kolegama u partiji koje svojim ponašanjem I u politici I u svakodnevnom životu mogu da posluže za primjer.

Savjet mladih DPS će se uvijek strogo držati principa pojedinačne odgovornosti za svaki sličan potez, bilo u našoj ili nekoj drugoj partiji. Istovremeno, to nas neće omesti u borbi za realizaciju naših političkih ciljeva, koju ćemo nastaviti da vodimo snagom argumenata, činjenica i isključivo na terenu politike“, navodi se u saopštenju koje je potpisao Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

 

Portal Analitika