Politika

DF - Demokratama: Kad Duško sveže čvor tu ne pomažu ni čokoladice " Najljepše želje''

Nakon što je od cjelokupne crnogorske opozicije Bečićevu kandidaturu podržala samo njegova kravata, ovaj iskušenik Miraša Dedeića je pokušao da već oprobanim metodama Darka Pajovića koje je koristio protiv DF-a , pobjegne od veleizdaje svojih birača koju je počinio prije svog tridesetog rođendana. Iako u našem savezu visoko cijenimo intelektualne domete kreativnog tima sa Megatrenda, ipak im prijateljski želimo sugerisati da promijene strategiju promovisanja svog lidera - ocjenjuju iz Demokratskog fronta.
DF - Demokratama: Kad Duško sveže čvor tu ne pomažu ni čokoladice " Najljepše želje''
Portal AnalitikaIzvor

''Brutalno isturajući Aleksu Bečića da svakodnevno dobija nokaute u javnosti, poput ovog posljednjeg gdje se čitava opozicija izređala na njemu, kreativni tim rizikuje da do Nove godine od njihovog lidera ostanu politički dugmići garnirani kravatom. Ili se u stvari radi o namjernom trošenju, kako bi ga u pogodnom trenutku na mjestu predsjedničkog kandidata zamijeno njegov guru sa Megatrenda. DF izražava nemjerljivo zadovoljstvo što su potvrđeni naši navodi da se Aleska Bečić u svom reagovanju protiv našeg saveza u  potpunosti stavio na stranu Milivoja Katnića i da je lider Demokrata po uzoru na Sašu Sinđelića dobio status političkog svjedoka saradnika. Inače je stav o neophodnosti zabrane DF - a prvi promovisao gensek Demokrata misleći valjda da će nakon toga lakše razvijati svoju političku misao koja je deceniju i po vegetirala u zatvorenom kontejneru SNP-a. Gotovo da djeluje groteskno kad o otvaranju nekakvih tajnih dosijea govore političke kreature koje su finansirali i još uvijek finasiraju kriminalni klanovi koji ih redovno čupaju za uši ako samo i pomisle da ne vrate kamatu'', navodi se u saopštenju DF-a. 

U DF-u smatraju da je upravo to glavni razlog zbog kojeg Demokrate u aferi državni udar navijaju za Milivoja Katnića. 

''Misleći valjda da će talik iz Bajramovice zaboraviti na njihove kriminalne kontakte i veze kao što je zaboravio kompletnu familiju Đukanović i njihova nepočinstva. DF u svakom slučaju podržava otvaranje tajnih dosijea, ali istovremeno i upozorava mladog kolegu da bi mu se tom prilikom moglo dogoditi da ostane bez čitavog rukovodstva. Međutim, ako će Aleksi Bečiću napadi na DF pomoći da mu mafija oprosti dugove spremni smo da se žrtvujemo i istrpimo njegovo svakodnevno samoraznošenje na kojem bi mu pozavidjeli i šehidi ISIL-a. Ali svakako ne možemo tolerisati  političko licemjerstvo koje se pokušava predstaviti kao obrazac bavljenja politikom. Za razliku od Alekse Bečića koji se izvinjavao Pensu što je kao jedanaestogodišnjak sa slikom Slobodana Miloševića branio beogradske mostove, Andrija Mandić se ponosi činjenicom što je učestvovao u otporu NATO agresoru i sa svojom PVO jedinicom se suprostavljao zločinačkim avionima koji su sijali smrt po Crnoj Gori i Srbiji'', ističe se u saopštenju. 

Kako ocjenjuju, crnogorska javnost će lako procijeniti da li je patriotizam ''primanje instrukcija od Biks Alijua i blagoslova od Miraša Dedeića kao što to radi Aleksa Bečić, ili beskompromisna borba protiv režima koju vodi DF u očuvanju tradiconalne i istinske Crne Gore''. 

''U politici ne možete istovremeno večerati sa Mirašom Dedeićem i Amfilohijem Radovićem, ne možete igrati tango sa američkom ambasadorkom a posle toga recitovati Jesenjina ruskom ambasadoru, ne možete u Herceg Novom  biti Srbin a u Ulcinju Albanac, niti je moguće u jednom trenutku govoriti srpskim, crnogorskim, bošnjačkim, hrvatskim i albanskim jezikom. Ili je moguće ako su kojim slučajem Amerikanci klonirali Aleksu Bečića, tako da više ni on sam ne zna što stvarno misli. Da ne bude zabune, DF nema ništa protiv toga  što Demokrate otvoreno podržavaju međunarodni gej lobi, ali ih savjetujemo da  tu podršku iskoriste u borbi protiv DPS-a, jer u obračunu protiv DF-a nemaju nikakve šanse. Uostalom, Bečić nije uspio da pobijedi ni Srđana Milića na Kongresu koji mu je još oprostio 100.000 eura koje je odnio iz bivše partije za novi početak. I dok mu Duško Marković veže kravatu za sastanak s Pensom, bolje bi mu bilo da umjesto što po instrukcijama DB-a napada DF, provjeri da mu kravata nije previše zategnuta, jer kad Duško sveže čvor, tu ne pomažu ni čokoladice " Najljepše želje'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika