Politika

Žabljačke Demokrate DPS-u: Politički sebe sahranjujete neistinitim saopštenjima

"Gospodo iz žabljačkog ogranka organizovane kriminalne grupe, iz dana u dan nas uvjeravate da oni koji vas poslije Demokrata najviše politički sahranjuju jeste vi sami, besmislenim i neistinitim saopštenjima. Da ste drugi, kao što niste, iz vokabulara biste izbacili riječ „uhljebljenje“, zbog vas samih i vaših funkcionera koji su sa svojim familijama zaposjeli cijele državne organe, državna preduzeća i opštine. Ovih nekoliko mjeseci još što vam je ostalo očekujemo da počnete i kućne ljubimce da postavljate na radna mjesta za koja mislite da su vam od djeda ostala", poručuju žabljačke Demokrate.
Žabljačke Demokrate DPS-u: Politički sebe sahranjujete neistinitim saopštenjima
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetimo, predsjednik OO DPS Žabljak Milorad Zarubica saopštio je danas da jučerašnji skup Demokrata na Žabljaku nije ni bio konvencija, “već porodično, bratstveničko i kumovsko okupljanje uhljebljenih kadrova po lokalnim upravama u Budvi, Kotoru i Herceg Novom”.

- Eto, kad pominjete rodbinu, ajde da se osvrnemo malo na taj fenomen. Milo Đukanović, šef vladajuće partije, višestruki premijer, milijarder; sin Blažo "biznismen", vlasnik više firmi, hotela i poslovnih prostora od sjevera do juga, pravo sa biroa. Njegov rođeni brat Aco uhljebljeni "biznismen" na račun brata premijera - milijarder, sestra Ana i njen sin milioneri, vlasnici zgrada u Dobroti, milionskog stana na Menhetnu i ko zna još čega. Duško Marković premijer, sin jedan od direktora u Montenegro erlajnsu. O Marovićima, Čađenovićima i Lazovićima u Budvi, Ćatovićima u Kotoru, Mugošama u Podgorici – nećemo, jer ne bismo ni u 100 saopštenja završili. Eto, makar će vam lakše biti da provodite zatvorske dane, onako u porodičnoj atmosferi, mada nismo sigurni da će biti dovoljno ćelija za sve – navode žabljačke Demokrate.

Prema njihovim riječima, Darko Šljivančanin, novoizabrani predsjednik žabljačkog odbora Demokrata nikad nije uzeo nijednu otpremninu, a ne, kako tvrde iz DPS-a, tri.

- Nikad u svom životu nije radio ni u jednoj državnoj firmi ili preduzeću, što je veoma lako dokazivo, kao i vaše krupne neistine. Njegovo radno iskustvo zasnovano je isključivo na poštenom radu u privatnim ugostiteljskim objektima, kao što su hoteli i restorani, sa čime se vi ne možete baš pohvaliti, naročito kada ide ovaj prefiks o poštenom radu. A što se kokardi tiče, više ste vi istih tih kokardi, šahovnica, petokraka, trobojki, dvobojki i jednobojki promijenili nego što svi mi u Demokratama imamo godina. Iz komunista izrasli ste u četnike, iz četnika u moderne Srbe, iz modernih Srba u Evropljanje, iz Evropljana u Crnogorce, pa još jedan krug, i ko zna u što ćete se još pretvoriti zbog prokletih para. Mi vam poručujemo da vam je sad najbliža ona dvobojna, prugasta, crno-bijela odjeća, vaša kriminalna ideologija vas tome od samih početaka vodi i bila bi nepravda vasionskih razmjera da, na kraju, većina vas nju ne ogrne. Zato smo mi tu da se pobrinemo da se ne „iskobeljate“ sa uslovnim kaznama – poručuju Demokrate.

Portal Analitika